problemy z ogrodem

Przed postowaniem prosimy koniecznie przeczytać ten tekst, w przeciwnym razie nie będziemy mogli ci pomóc.
*kasiulka*
Posty: 2
Rejestracja: 17 sty 2011 23:16

problemy z ogrodem

Postautor: *kasiulka* » 23 sty 2011 10:26

Mój drugi ogród nie działa. pojawia sie białe pole. nie mogę nic zebrać ani zasadzić.

Awatar użytkownika
sonka
Site Admin
Posty: 2834
Rejestracja: 26 maja 2009 11:41

Re: problemy z ogrodem

Postautor: sonka » 24 sty 2011 19:18

Drogi Graczu!

Sprawdziliśmy Twoje konto i nie stwierdziliśmy problemów przy przechodzeniu miedzy ogrodami.

Ponieważ nie możemy reprodukować tego błędu na naszych komputerach (inne oprogramowanie, itd.) jedynym rozwiązaniem jest systematyczne dociekanie istoty problemu przez przetestowanie wszystkich możliwości (inna przeglądarka, wyłączenie programu antywirusowego, wyłączenie firewalla).

Alternatywą jest też zainstalowanie dla Mozilli rozszerzenia firebug :arrow:

https://addons.mozilla.org/pl/firefox

Przy wystąpieniu błędu należy kliknąć na małego chrząszcza w prawym dolnym rogu ekranu, zaznaczyć okienka

Cytuj:
Konsola Obsługa konsoli zdarzeń Disabled Always
Skrypt Obsługuje debugowanie JavaScriptu Disabled Always
Sieć Obsługa monitorowania sieci Disabled Always

i kliknąć na
Cytuj:
Włącz wybrane panele dla zieloneimperium.pl

a zostanie Ci wyświetlony komunikat o błędzie, jaki u Ciebie występuje.

Prosimy o poinformowanie supportu o treści komunikatu (dokładne brzmienie), który występuje podczas problemów z Zielonym Imperium.

Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

*kasiulka*
Posty: 2
Rejestracja: 17 sty 2011 23:16

Re: problemy z ogrodem

Postautor: *kasiulka* » 20 lut 2011 09:38

Wszyskiego próbowałam. Nic nie pomogło. po co wykupować konto premium zeby posiadać 3 ogród skoro jeden z ogrodów znowu nie działa. a konto premium nie jest za darmo. dlatego tez chcę przełużenia konta premium. jeśli okaze sie ze znowu nie stwierdzicie problemow przy przechodzeniu miedzy ogrodami to ja z checia dołacze filmik jak chodza moje ogrody.

Awatar użytkownika
sonka
Site Admin
Posty: 2834
Rejestracja: 26 maja 2009 11:41

Re: problemy z ogrodem

Postautor: sonka » 22 lut 2011 18:54

Drogi Krasnoogrodniku!

Być może zainstalowałeś dla Skypa jeden z Addonów (rozszerzeń), który uniemożliwia zmianę ogrodów. Problem ten możesz jednakże rozwiązać w błyskawiczny sposób:

W Twojej przeglądarce wejdź do

Narzędzia-> Dodatki-> Rozszerzenia

Jeżeli znajdziesz tam Addon do Skypa kliknij przy nim na przycisk wyłącz, a zmiana między ogrodami powinna funkcjonować bez zastrzeżeń.

Z naszych informacji wynika również, że tego rodzaju problem pojawia się od czasu do czasu u użytkowników korzystających ze stałego numeru IP.

W tym przypadku pomóc powinno zalogowanie się do gry przez serwer proxy lub restart routera.

Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek