Bug w sadzeniu roślin

Przed postowaniem prosimy koniecznie przeczytać ten tekst, w przeciwnym razie nie będziemy mogli ci pomóc.
sylvan
Posty: 1
Rejestracja: 17 lut 2014 13:24

Bug w sadzeniu roślin

Post autor: sylvan » 17 lut 2014 13:35

Witam ,dzisiaj osiągnąłem poziom 4 i kupiłem sobie cebule oraz szpinak. Zacząłem je sadzic ,ale nagle 6 cebul zniknęło. Pokazana była tylko rączka jak rzuca nasiona i to wszystko. Możliwe ,że jest to wina mojego internetu ,ale to nie jest pierwszy raz ,jak się tak stało. Chodzi mi o to że znikają mi po prostu nasiona jak je sadze. Możecie coś na to poradzic??

Awatar użytkownika
tolo008
Posty: 548
Rejestracja: 31 maja 2010 12:57
Imię: Tomasz
Lokalizacja: s21

Re: Bug w sadzeniu roślin

Post autor: tolo008 » 17 lut 2014 15:13

Też tak miałem parę razy i u mnie pomogło odświeżenie strony ;) Raz musiałem się ponownie zalogować ale to wszystko ;) :)

Awatar użytkownika
sonka
Site Admin
Posty: 2834
Rejestracja: 26 maja 2009 11:41

Re: Bug w sadzeniu roślin

Post autor: sonka » 17 lut 2014 15:34

Jeśli nie uda Ci się zasadzić danych nasionek, nie znikają one, lecz powracają na półkę.
Źródłem twoich problemów może być mobilne łącze internetowe. Tego typu łącza mogą negatywnie wpływać na płynny przebieg gry.
Rozwiązaniem Twojego problemu może być korzystanie z internetowego łącza stałego. Ewentualną pomocą może w takim przypadku okazać się również przeglądarka Opera http://www.opera.com/pl/computer/windows zawierająca tzw. funkcję turbo. Po włączeniu trybu turbo strony WWW są kompresowane przez serwery Opery, aby potrzebowały znacznie mniej danych niż wersje oryginalne. To oznacza, że jest znacznie mniej do pobrania, więc możesz je zobaczyć znacznie szybciej.
Aby włączyć tryb Opera Turbo, wystarczy tylko kliknąć ikonę Opera Turbo w lewym dolnym rogu okna przeglądarki Opera. Gdy znów będziesz mieć szybki dostęp do internetu i tryb Opera Turbo nie będzie już potrzebny, zostanie automatycznie wyłączony.

Pozdrawiam
Masz problem? Potrzebujesz pomocy? Napisz do supportu http://support.upjers.com/neo/index.php?

Obrazek

erykomaneryk
Posty: 31
Rejestracja: 22 sie 2014 18:29

Re: Bug w sadzeniu roślin

Post autor: erykomaneryk » 25 sie 2014 16:59

ja też czasem mam ten problem a gram na mozilli

ODPOWIEDZ